Zapošljavanje

Akcionarsko društvo „Feromont Oprema“ a.d. je dinamično preduzeće koje se ističe u oblastima projektovanja, proizvodnje, i montaže termoenergetske procesne, termotehničke i industrijske opreme i postrojenja po sistemu inženjeringa. Sa sedištem u Pančevu, naš tim stručnjaka čini srž naše organizacije.

Svaki pojedinac u „Feromont Opremi“ a.d. deli zajedničku viziju – revolucionirati našu industriju i ostvariti održiv rast. Posvećeni etičkom poslovanju i društvenoj odgovornosti, „Feromont Oprema“ a.d. prepoznaje važnost ostvarivanja pozitivnog uticaja na lokalnu i globalnu zajednicu.

U „Feromont Opremi“ a.d. prepoznajemo da su naši zaposleni ključni za naš uspeh. Nudimo podsticajno radno okruženje, prilike za lični i profesionalni razvoj te konkurentne pogodnosti. Bravari, zavarivači, viljuškaristi, metalostrugari i inženjeri u tehničkoj pripremi neke su od pozicija koje čine našu kadrovsku strukturu. Ako delite našu strast i viziju, pozivamo Vas da nam se pridružite na putu ka uspehu i pošaljete CV putem kontakt forme ili na email office@feromontoprema.rs